Salátek na večeři

21. března 2008 v 20:23 | Zuzvinka
Potřebné suroviny:
100 g hlávkového salátu,
100 g ledového salátu,
1 větší rajče,
50 g papriky,
50 g okurky,
1 vejce vařené natvrdo,
100 g tuňáka ve vlastní šťávě ( nebo 100 g opečených či uvařených kuřecích prsíček),
1 lžíce italského dresinku (Hellmans),
3 lžíce netučného bílého jogurtu

Postup:
Opláchněte pečlivě zeleninu a listy salátu osušte. Na velký talíř rozložte saláty natrhané na sousta, zlehka osolte a pokapejte citronovou šťávou, případně octem balsamico. Rajčata, papriky a okurky nakrájejte a rozložte na salát tak, aby barvy lahodily oku. Navrch dejte tuňáka a vejce rozkrájené na čtvrtiny. Zálivka : Rozmíchejte italský dresink s bílým jogurtem a nalijte na salát. Pokuste se jíst salát bez pečiva ( nebo s 1-2 plátky křehkého chleba).

Počet porcí: 1
Energie: 1300KJ / 1 porce
Tuky: 14g / 1 porce
Bílkoviny: 32g / 1 porce
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Popsie Popsie | Web | 21. března 2008 v 20:27 | Reagovat

Taky už tě mám v oblíbených, díky :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama